På kreftlex.no bruker vi informasjonskapsler for samle inn nettstatisikk for å forbedre nettsiden og måle hvor godt den fungerer. Ved å benytte kreftlex.no godkjenner du dette.

Personvernerklæring for Kreftlex.no

Innsending av informasjon i skjemaer og e-poster

På Kreftlex.no kan du sende oss meldinger via vårt kontaktskjema. Kontaktskjemaet sender e-post via krypterte linjer. Bruk av e-post har svakheter med hensyn til sikkerhet. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke sender sensitive data eller privat informasjon via kontaktskjemaet. E-post skal kun brukes til generelle spørsmål.

Analyseverktøy for webstatistikk

Kreftlex.no benytter analysverktøyet Google Analytics til å samle og vurdere informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet og i neste omgang til å forbedre brukeropplevelsen.

Google Analytics bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin. Filene kan kun leses av Kreftlex.no og brukeren selv og benyttes for å se om brukeren har besøkt nettstedet før, besøkstid og hvilken nettside brukeren kom fra etc. Du kan forhindre informasjonskapsler fra å bli lagret på datamaskinen din ved å endre nettleserinnstillingene.

Kreftlex.no  står  ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder som det lenkes til.